Main » 2019 » July » 25 » Sukuni viimeinen ja Myrsky tynnyrissä - omaelämäkerta ja muisteluteos
5:49 PM
Sukuni viimeinen ja Myrsky tynnyrissä - omaelämäkerta ja muisteluteos

 

Jan Wiberg: Sukuni viimeinen


Alunperin kirjoitin omaelämäkertani vuosina 2010-2011 ja laitoin sen jakoon tänne helmikuussa 2012. Sittemmin olen kuitenkin saanut selville asioita, jotka ovat kirkastaneet ja selvittäneet paljon asioita itsestäni. Viime vuonna tein elämäkerrastani uuden, parannellun version, joka tarjoaa minusta kunnollisen psykologisen sairaskertomuksen. Poistin vähän tekstiä ja kirjoitin paljon lisää. Mukana on myös muutama uusi kuva. Elämäkertani uuden version voi imuroida oheisesta linkistä:Lataa!

 

 

Jan Wiberg: Myrsky tynnyrissä (Sekalaisia muisteluja ja mietteitä)

 

Jatkoksi Sukuni viimeinen -omaelämäkerralleni kirjoitin nyt täydennysosan "Myrsky tynnyrissä". 307-sivuisen teoksen, johon kokosin kaikki ne jutut, jotka eivät mahtuneet elämäkertaan sekä jonkin verran uutta juttua. Sopii parhaiten luettavaksi rinnakkain elämäkerran kanssa.

Tämänkin PDF:n voi imuroida omalle koneelle tai lukea ihan suoraan netissä, osoitteesta:

 

https://drive.google.com/open?id=195I7SKYpWgut_oJu4WWjOjsYQRFDR7gl

 

Views: 453 | Added by: aaltotie | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Alexander Ehrnrooth  
0 Spam
Hej Jan . Fick denna skickad till mig av Lisa (född Allonen) skulle gärna läsa dessa. hoppas du får detta mail. kunde inte ladda ner något från länkarna. hur mår du?
mvh
Alexander

Name *:
Email *:
Code *: