Main » 2019 » May » 10 » Aaltotien keikarit 009
6:36 PM
Aaltotien keikarit 009

 

1987 alkanut ja katkonaisesti jatkunut Aaltotie-sarjakuvani ei mitä todennäköisimmin jatku enää koskaan. Vaan riittäähän minulla vanhaa pöytälaatikkomateriaalia. En ole ollut kiinnostunut postaamaan nettiin vanhoja Tuomas ja Rauno / Aaltotien keikarit -strippejä, sillä vaikka pidänkin sarjan hyväntuulisesta ja rennosta yleisfiiliksestä, liian moni vitsi ei toimi. Parhaista stripeistä aika moni on lisäksi jo piirretty uudelleen ja näytillä täällä. Vaan päätin sittenkin pistää tänne valikoituja vanhoja strippejä vuonna 1992 alkaneesta rupeamasta. Nämä ovat ensimmäisiä strippejä, jotka piirsin tussilla, kun aiemmat (1987-1989) olivat syntyneet lyijykynällä. Nämä pystyy sentään skannaamaan.

Views: 284 | Added by: aaltotie | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: