Main » 2019 » May » 6 » Professori Versum, sivut 14-48
7:27 PM
Professori Versum, sivut 14-48
 
Professori Versum oli 1989 lyijykynällä piirtämäni 48-sivuinen albumi, joka koostuu kolmesta itsenäisestä tarinasta, jotka kuitenkin muodostavat yhdessä juonen kaaren. Se kertoo siitä, miten eräs surkea keksijä lopulta tajuaa, että hänen keksinnöistään on enemmän haittaa kuin hyötyä (varsinkin hänelle itselleen), ja lopettaa keksimisen.

1994 piirsin sivut 1-13 uudestaan tussikynällä. Nämä sivut ovat jo täällä esillä. Alkuperäisen albumin sivut 14-48 on toteutettu lyijykynällä A4-arkeille. Ne on mahdoton skannata. Keksin kuitenkin, että homma onnistuu, jos ostan pari nippua kuultopaperia ja piirrän sivut läpi tussikynällä. Tässä tulos.
 
Katsotaan, onnistunko tekemään sivun päivässä, kaikkien muiden hommien ohella.
Views: 271 | Added by: aaltotie | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: